Remontti

Olkoon tarpeesi vaikka kuinka vaativa tai helppo remontti, niin autamme enemmän kuin mielellämme kaikkia kotitalouksia ja yrityksiä. Älä epäröi kysyä apua, ammattilainen auttaa varmasti teitä laadukkaasti.

Kirvesmiehen työt

Kirvesmiehen töitä ovat esimerkiksi puurunkojen rakentaminen, laudoittaminen, betonimuottien valmistaminen, levyttäminen, lämpöeristeiden laittaminen, ovien ja ikkunoiden asentaminen, puuaitojen ja terassien valmistaminen ja niin edelleen.

Joten osaamiseemme kuuluu muitakin kuin ne perinteiset mökit, saunat ja terassit.

Kattoremontti

Ulkokattojen vaihdot ja korjaukset

Katolla on suuri merkitys siihen missä kunnossa talosi on. Jos kattosi vuotaa niin siitä syntyy sinulle monia ongelmia etenkin kustannuksissa. Kun teet kattoremontin ajoissa säästyt lahoamisilta, vesi- ja homeongelmilta. Myöskin jos eristät kattosi samalla säästyt turhilta energiakuluilta.

Ulkoremontti

Ulkoverhous

Ulkoverhouksella parannatte asuntonne arvoa, ulkonäköä ja viihtyvyyttä. Kun ulkoverhous on tehty oikein ja oikeilla materiaaleilla ja aineilla, niin sen tuleva uusimistarve vähenee. Saatte myös hyvin suojaavan pinnan talonne ulkopinnoille.

Kohteen ulkomaalaus

Teemme ulkomaalaustyöt ja pintakäsittelytyöt. Pintakäsittelyllä parannetaan rakennusten ulkonäköä ja tilojen viihtyisyyttä sekä helpotetaan pintojen puhdistamista ja lisätään käyttöikää suojaamalla ne.

Liikehuoneistoremontit

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti on yleisnimitys kaikille kiinteistöjen sisätiloissa tehtäville remonteille

Suoritamme kaikki remontointialan työt ammattitaidolla aina aikatauluasi kunnioittaen. Huoneiston remontoiminen kannattaa aina. Se nostaa asunnon arvoa sekä lisää asumisen iloa ja viihtyvyyttä. Jo pienellä pintaremontilla saadaan usein ihmeitä aikaan ja kun puhutaan koko huoneiston remontoinnista niin tulee kodista aina juuri sellainen kuin itse haluaa.

Remontointi on aikaa ja ammattitaitoa vaativaa puuhaa. Kun jätät huoneistoremonttisi meidän osaaviin käsiin niin voit itse keskittyä huoletta muihin asioihin. Muista myös että voit vähentää 60% työstä aiheutuvista kuluista verotuksessasi.

Tasoitetyöt

Kattojen- ja sisäseinien tasoitetyöt vaativat luotettavaa ammattilaista jotta työstä tulee onnistunutta. Meillä on työn laatu ja asiakkaan tyytyväisyys tärkeintä liiketoiminnassamme joten ota yhteyttä jos koet tarvetta mille tahansa tasoitetöille.

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti

Toteuta unelmiesi kylpyhuone tai sauna, jossa ajatus lepää rankan päivän päätteeksi!

Teetä kylpyhuoneremontti ja saunaremontti ammattilaisella!

Huolella ja kauniisti tehty kylpyhuoneremontti nostaa asuntosi arvoa. Upea lämminhenkinen sauna rauhoittaa mieltä ja on paikka jossa voit sopia suuretkin sopimukset. Suomalainen sauna on asia josta ei kannata tinkiä.

Ilecon Oy

Jyväskylä, Joutsa, Jämsä

Talasniementie 62

41660 Toivakka